19 Mayıs SARP Konseri Somalı Gençleri Coşturdu 63

Yeni nesil rock müziği temsilcilerinden gençlerin en çok sevdiği ve dinlediği sanatçılar arasında yer alan SARP 19 Mayıs Cumartesi günü SOMA’da müthiş bir konser verdi.Soma Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Konseri’nde sahne alan SARP zaman zaman eski albümünden de parçalar seslendirdi.Gençlerin yeni gözdesi SARP’ın seslendirdiği bir çok parçaya binlerce genç hep bir ağızdan eşlik etti.SARP’ın daveti ve Belediye Başkanı’nın izin vermesiyle sahneye inen binlerce doyasıya eğlendi.Konser sonunda Başkan ERGENE sanatçı SARP’a çiçek ve Madenci Heykeli hediye etti.Gönüllerince eğlenen gençler Belediyenin böyle bir konser düzenlemesinden dolayı Başkan Hasan ERGENE’ye teşekkür ettiler.